Online inschrijvingsformulier


Na het versturen van je online inschrijving, krijg je steeds een bevestiging per email. Mogelijks komt deze bevestiging bij je spam terecht. Mocht je toch geen bevestiging krijgen, probeer het dan even opnieuw of contacteer ons via het contactformulier. Je kan je uiteraard ook nog steeds inschrijven via het klassieke inschrijvingsformulier. Een Word en PDF versie van dit formulier zijn terug te vinden onder de rubriek ‘Lid worden' > 'Algemene info'.

Persoonlijke gegevens

formaat: dd-mm-yyyy 1. Klik in het veld geboortedatum en klik vervolgens in het kalendertje bovenaan op de huidige maand+jaar (bv. August 2017) 2. Klik nu op het huidige jaar 3. Navigeer nu naar jouw geboortejaar met de pijltjes. 4. Klik op het jaar en kies vervolgens de juiste maand en tenslotte de juiste dag.
Belangrijk: Inschrijven kan pas vanaf 15 jaar

Geef hieronder de naam en het e-mailadres op van een ouder, voogd of wettelijke vertegenwoordiger

Aansluitingen

Ik sluit mij aan voor het HUIDIGE seizoen 2021-2022 (januari - juni 2022) en betaal hiervoor:

Ik sluit mij aan voor het NIEUWE seizoen 2022-2023 en betaal hiervoor:

Ik sluit me aan voor het NIEUWE SEIZOEN (half augustus 2021-juni 2022) en betaal hiervoor:

Indien u vorig seizoen ook effectief lid was, dan zal er nog een korting van 45 EUR (!) worden toegepast. Dit ter compensatie voor het uiteindelijke gebrek aan speelgelegenheid door de corona crisis in het seizoen 2020-2021.

Extra opties

Een aansluiting bij Badminton Vlaanderen als competitiespeler is nodig indien u, buiten de club, wenst deel te nemen aan competitietoernooien van Badminton Vlaanderen en voor de Interclub competitie. U ontvangt tevens het 3-maandelijkse magazine.
een 8-tal lessen van 1 uur gegeven op donderdagavond in de periode oktober/december


Interessant om te weten!

Diverse mutualiteiten betalen voor de aansluiting bij een sportclub een gedeelte van het lidgeld terug. De correcte, recentste modaliteiten vindt u normaal gezien steeds terug op de website van uw mutualiteit, maar het gaat steeds over een terugbetaling van circa 15 à 20 Euro per kalenderjaar, zowel voor min 25-jarigen als voor volwassenen. Het is m.a.w. steeds de moeite waard om dit na te vragen bij uw mutualiteit.

Zij bezorgen u vervolgens een formulier (of u vindt het zelf op hun website terug) dat u enerzijds dient in te vullen en anderzijds moet laten aftekenen door de sportclub om te bevestigen dat u wel effectief lid bent.

Voor deze bevestiging kan u terecht bij onze voorzitster Erika of onze secretaris Geert.


Deelname aan de interne competitie

In dit onderdeel worden er geen poules gevormd, maar worden er wedstrijden samengesteld, waarbij het de bedoeling is om mensen te laten samenspelen die mogelijks nog niet hebben samengespeeld in de hoop om zo tot een aantal leuke & onverwachtte wedstrijden te komen! In dit onderdeel is er geen klassement. Deze wedstrijden worden op zaterdagvoormiddag gespeeld.
In dit onderdeel worden de leden die zich hiervoor hebben ingeschreven, opgedeeld in een aantal poules (binnen de verschillende disciplines: enkel / dubbel / gemengd) en dit volgens de 'sterkte' van de speler. Gedurende het seizoen worden binnen de verschilende disciplines en poules op zaterdagmorgen de verschillende wedstrijden gespeeld. Aan het einde van het seizoen wordt vervolgens een leuke prijs uitgereikt aan de kampioen en vice-kampioen van elke discipline.
Gelieve minimaal 1 categorie te willen selecteren.
Kies hier het aantal poules waarin u wenst mee te spelen in de categorie "dubbel gemengd" Vuistregel: Uw totaal maximaal aantal poules = aantal zaterdagen/maand aanwezigheid.
Geef hier aan wat je voorkeur is voor het dubbelspel

(*) Lees hier ons reglement

(**) Lees hier onze privacyverklaring