PSV BC BRUGGE

BADMINTON VOOR IEDEREEN

Over ons

hand with shuttle

Onze club PSV Badmintonclub Brugge bestaat sinds 1972. Aanvankelijk was deze uitsluitend voor Philips werknemers en hun familieleden.  Vanaf 1997 staat onze club echter open voor iedereen die wenst om recreatief of in competitie badminton te spelen. Sinds 2010 zijn we erkend als Brugse Sportclub.

Onze club is aangesloten bij Badminton Vlaanderen.

Tijdens de laatste jaren is het ledenaantal gevoelig gestegen van 60 naar 130 leden. De meeste spelers van onze vereniging zijn recreant. Het niveau van de leden varieert van D tot C1. Jeugdspelers onder 12 jaar moeten steeds vergezeld zijn van een toezichthoudend volwassene (die echter geen lid moet zijn).

We spelen in de sporthal van het St-Lodewijkscollege in Sint-Andries, Brugge en dit op donderdagavond van 18h tot 22h00 en de zaterdagmorgen van 9h00 tot 12h.  De shuttles (pluimen) (type C500) worden gratis voorzien door de club.

Voor nieuwe spelers organiseren we initiatielessen in het begin van het seizoen.

Op zaterdag voormiddag organiseren we ook een gratis, niet-verplichte interne competitie, opgesplitst in verschillende reeksen volgens sterkte. Enkele keren per jaar organiseren we een extra toernooi. Ook worden er regelmatig allerlei nevenactiviteiten georganiseerd in onze vereniging.

 

 

Zoeken

PSV Info

PSV BC Brugge

locatie:
Sint-Lodewijkscollege
Magdalenastraat 30
Sint-Andries Brugge

speeldagen:
donderdag 18h-22h
zaterdag 9h-12h

Fin-de-Saison BBQ!

Kalender

Volg ons

FollowUsFB

Onze sponsors:Copyright © 2013 - 2017 PSV BC Brugge. Alle rechten voorbehouden.Back to top
Go to bottom